Gép bemutatása

SPEEDFITNESS

Az EMS készülék gyártója a német miha bodytec GmbH. (www.miha-bodytec.de )

Az elegáns és okos készülék egy forradalmi szisztéma összetevőit egyesíti: a leginnovatívabb technológia a legmagasabb komforttal és optimális eredményekkel ötvözve.

A laptop méretű vezérlő egységet bárhol fel lehet állítani, akár a gyártó által kifejlesztett, vagány mobil-szisztémával, akár az impozáns és stabil állvánnyal. A géphez és az edzéshez elegendő mindössze 2 nm, de egy egész testre ható hatásának köszönhetően egy teljes edzőtermi berendezés képességeivel ér fel.

Átlátható, könnyen kezelhető menürendszere biztosítja, hogy felhasználójának és üzemeltetőjének különösen kényelmes legyen az edzések elsajátítása és gyakorlása.

Az impulzusok ereje izomcsoportonként és egyszerre is szabályozható, így az edzés intenzitását individuálisan lehet beállítani külön-külön minden testrészre. A készülék akár 8 izomcsoportot képes megdolgoztatni egyszerre vagy külön-külön is. A készülék egyedülálló képességeit 2009-ben Innovációs Díjjal is jutalmazták.


Chip kártya rendszer

A beépített chipkártya leolvasó rendszer lehetővé teszi, hogy a személyes beállításokat lementsük, a következő edzésen pedig egy gombnyomással ismét előhívjuk őket. Így garantálja a miha bodytec, hogy a személyre szabott edzését minden vendég ott folytassa, ahol legutóbb abbahagyta.

 

QUICK BODY SLIM

 

Quick Body Slim

1 Iépés: Ultrahangos kavitációs zsírbontás

 

A Iegfrissebb kutatásoknak köszönhetően megszületett az a készülék, mely az ultrahang technológia Iegújabb generációja. A speciális frekvencián, 40.000 Hz-en  ultrahang hullámok által keltett “kavitációs hatásnak” köszönhetöen, egyedülálló módon képes a zsírsejtek bomlásának, szétrobbantásának” elöidézésére. A kavitációs zsírbontás egy olyan non-invazív beavatkozás, melynek során a komputer-vezérelt nagyteljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak Iétre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során olyan potenciájú nyomásváltozást jön Iétre, melynek köszönhetően a Iokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a Iebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

 

2 Iépés: Tripoláris rádiófrekvencia

A Tripollaris Rádiófrekvenciás technológia a Iegújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit és testformázás kezelésében, az öregedés ellen.  A tripoláris rádiófrekvencia Iényege, hogy a rádiófrekvenciás áram Iegalább 3 elektróda (pólus) között áramlik. A bórbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. Szelektíven melegíti a zsírsejteket, így nagymértékben gyorsítja az anyagcserét és a folyékony zsír kiválasztást. A kollagén rostok összehúzódnak - megfeszítve a körülötte   azonnali hatást nyújtva.

Rádiófrekvenciás kezelés: a rádiófrekvenciás fej által kibocsájtott energia behatol a mélyebb zsírrétegekbe, a zsírsejtek mozgása felgyorsul, ezáltal felmelegszenek. A felszabadult zsírsejtek alkotó részei és a mérgek a nyirokrendszer a máj és a verejtékmirigyek segítségével ürülnek ki a szervezetből. A rádiófrekvencia: A fejlesztők hamar felismerték, hogy a már megsemmisített sejt tartalmát mihamarabb ki kell üríteni a szervezetből. Forradalmian  módszer tehát, a rádiófrekvencia ultrahanggal kombinált alkalmazása. A rádiófrekvencia mintegy 0,5MHz-el hatol a bőrbe, felgyorsítva ezzel a vér oxigénellátását, a zsírsejt kiürülését. Az összetett kezelés kettős célt szolgál: egyrészt a más módszerrel nehezen csökkenthető, zsírszövetet szétrombolja, maid annak tartalmát, és a nem megfelelő életmód következtében a szervezetben felhalmozódott anyagcsere-végtermékek távozását gyorsítja. Az alakformáló eljárások után a Iebontott zsír eltávolítása azért is fontos, mert így elkerülhető, hogy a zsírsejtek újra felszívják a széttört méreganyagokat, és eredménytelen Iegyen a kezelés.

3 Iépés: Izomstimuláló és vörös foton

A fogyasztó kezelés során fontos, hogy az eltávolított zsír mennyisége után odafigyeljünk a bőr állapotára is. A kezelések részét képzi, hogy a zsírbontást követően feszesítsük a bőrt, melyben a _ és  pólusú izom stimulációt használjuk. A dinamikus vörös foton segít az anyagcsere folyamatok fokozásában. Stimuláljuk az izmokat, ezzel javítjuk a kötőszövet (narancsbőrös szövet) és a bőr állapotát.